Fordelagtig forsikringsaftale


I samarbejde med Tryg tilbyder Danske Service nogle af markedets mest fordelagtige forsikringer til både din virksomhed og dig privat. Over 40% af vores medlemmer er forsikret gennem Tryg, så der er værdi at komme efter.

Danske Service og Tryg har i mange år haft en af en fleksibel og favorabel forsikringsaftale, der først og fremmest sikre bedre og korrekte dækninger for netop vores branche, personlig rådgivning og konkurrencedygtige priser.

Når du benytter dig af Danske Service aftale med Tryg, får du en række særdækninger som kun omfatter Danske Services medlemmer. Bl.a. Danske Services Nøgleskiltsordning, som dækker, hvis nøgler bliver tabt, og en særlig dækning for behandlings- og bearbejdningsskader. Og så får du tilmed en række rabatter.

Hvorfor Tryg?

Tryg er Danmarks største og mest erfarne forsikringsselskab. De har brancheuddannede specialister, som vi løbende er i dialog med, og som derfor kender de særlige risici og behov, som medlemmerne af Danske Service har. Tryg kan derfor tilbyde kompetent rådgivning og målrettet handling før, under og efter en skade. 

Derfor vurderer vi i Danske Service, at de fleste af vores medlemmer vil opnå fordele ved at samle erhvervsforsikringer og private forsikringer hos Tryg. 

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad aftalen giver netop din virksomhed og dig, kan du kontakte Tryg her

Spar penge på både dine erhvervsforsikringer og på dine private forsikringer

Der er penge at spare på alle de lovpligtige arbejdsskadeforsikringer og erhvervsforsikringer, som aftalen omfatter. Som medlem af Danske Service får du også kontante og trygge fordele ved at flytte dine private forsikringer til Tryg. Du får bl.a. store besparelser på de private forsikringer, som aftalen omfatter. 

Bonus på dine forsikringer

Med forsikringer hos Tryg, er du medlem af TryghedsGruppen, der er Trygs hovedejer og står bag TrygFonden. Det koster ikke noget – og giver dig flere fordele: Har TryghedsGruppen overskud, får du en del af beløbet for dine forsikringer som kontant bonus. De seneste tre år har alle kunder fået en bonus på 8 %.

Hvert år støtter TrygFonden hundredvis af projekter – fx Hjertestarter, Kystlivreddere, Krammebamser og Besøgshunde. På den måde er du med til at redde liv og skabe tryghed i hele Danmark.

Tryghed og handlekraft

Tryg forsikrer mere end 2 mio. mennesker og virksomheder i Norden, og det er vores erfaring, at der altid er handling bag løftet om tryghed. Tryg har sin egen alarmcentral, derfor kan du kontakte dem døgnet rundt verden rundt på telefon 7011 2020. Skadebehandlerne træder til, så snart du får en erstatningsberettiget skade, og giver dig en hurtig og effektiv skadebehandling uanset, hvornår skaden sker. 

Ring og hør mere om, hvad du får ud af aftalen

Hvis du vil vide mere om aftalen, kan du kontakte Danske Service på telefon 3374 6145 eller info@danskeservice.dk.