Uddannelse


Medarbejderne er både servicevirksomhedernes vigtigste ressource, men også den største omkostning. Hvis ikke medarbejderne er klædt godt nok på til, at håndtere kunderne korrekt eller ikke gøre arbejdet godt nok, så kan virksomheden risikere at miste kunder.

Uddannelse handler ikke kun om kompetencer. Det handler også om at arbejde mere effektivt og klogere. Det sparer tid, og det gør virksomheden mere konkurrencedygtig.


Derfor vinder virksomheder - som tænker på lidt længere sigt, og som har fokus på uddannelse af deres medarbejdere - flere kunder. 
 
Danske Service Kompetencefond- Få tilskud til uddannelse
Som medlem af Danske Service bliver du omfattet af Danske Service Kompetencefond. Fonden er en central del af overenskomsterne indenfor rengøring og vinduespolering.

Kompetencefonden yder støtte til kompetenceudvikling af dine medarbejdere og er på den måde med til at bridrage til, at virksomheden får bedre muligheder for at kunne konkurrere på kvalitet og effektivitet.

Vil du søge støtte til uddannelse af dine medarbejdere?

Læs Danske Services pjece om, hvordan du søger tilskud til uddannelse af dine medarbejdere. I pjecen finder du bl.a. en guide og generel information om, hvad Danske Services Kompetencefond er.

Find pjecen her.