Hjælp med din markedsføring


Medlemmer af Danske Service er omfattet garantiordningen Ren Garanti, der markedsføres via Krak og De Gule Sider. Dermed får medlemmer af Danske Service gratis markedsføring af deres virksomhed. Derudover oplever mange medlemmer, at det styrker dem i deres forhandling med kunder, at de kan henvise til medlemskab af en arbejdsgiverforening.

Som medlem af Danske Service skiller du dig ud, når kunder leder efter virksomheder på Krak og De Gule Sider.

 

BRUG MEDLEMSFORDEL OG FÅ DIREKTE ADGANG TIL KØBEKLARE KUNDER
Gennem medlemskab hos Danske Service får du 30 % rabat på køb af annoncering på Krak og De Gule Sider.

Når du annoncerer på Krak og De Gule Sider, er du med på nogle af Danmarks største og mest populære sites – og det gør det let for kunderne at finde dig. Med lokale søgninger, brugervenlige apps og onlinetjenester, der har vundet flere priser. Det er her, danskerne leder efter lokale virksomheder, og du kan annoncere både online, på mobilen og i Kraks navigations-app.


FÅ HJÆLP OG RÅDGIVNING
Har du et begrænset budget til digital markedsføring, er det ekstra vigtigt at starte med det, der er nemt, og som virker.

Når dine kunder søger på Krak og De Gule Sider online eller på mobilen, ved de allerede, hvad de vil have. Derfor giver dine annoncer giver dig købeklare kunder. Lige til døren.

Stor eller lille, bred eller skarp på din niche. Eniro Danmark har en markedsføringsløsning, der passer til din virksomheds størrelse og dine ambitioner.

 

SE EFFEKTEN HVER DAG
Du kan altid følge med i, hvad du får for pengene. Hver måned får du en effektrapport, og du kan tjekke effekten online dag for dag.

 

BLIV FUNDET OG VALGT
Eniro Danmark hjælper dig med at blive fundet på Krak og De Gule Sider. De rette søgeord og den rette løsning får dig højere op i søgeresultaterne.

Kontakt Krak/Eniro  på tlf. 88 38 38 00 eller e-mail eniro@eniro.dk for at høre mere om dine muligheder for annoncering. 

Læs mere om Eniro Danmark og ydelserne her: http://annoncering.krak.dk/