Smarter way to next stop

Byer oplever i stigende grad øget trafik som forårsager mere støj, øget luftforurening og mangel på parkeringspladser. TRIPL er en danskproduceret løsning til godstransport til Facility management-opgaver. TRIPL er 100 % elektrisk, kan parkere gratis lige ved servicestop og har et aflåseligt cargorum med plads til værktøj, stige, og materialer.

GRATIS PARKERING. Parkering i byen er dyr, tager tid at finde og foregår ofte væk fra servicestop. Det betyder tab af tid pr. arbejdsdag, øgede parkeringsomkostninger og ofte betaling for levering af materialer til opgaver. Med en TRIPL betaler du 0 kr. til parkering, sparer tid på at finde parkering og kan undgå betaling til levering af materialer da du parkerer tæt på servicestop.

NÅ 40% MERE PR. ARBEJDSDAG. Trafikken i byerne er tæt, og erhvervsdrivende mister dagligt timer i trafikken. TRIPL er hurtig og fleksibel i trafikken – og kan samtidig køre ind i gårde, gågader, lukkede områder og helt ind i bygninger. TRIPLens agilitet betyder, at man når op til 40 % mere pr. arbejdsdag.

SPAR 50.000 PR./KØRETØJ. PR. ÅR Driftsøkonomien i byerne er ofte høj og effektiviteten lav. Med en TRIPL når du 40 % mere pr. arbejdsdag samtidig med at der kan opnås en driftsbesparelse på 50.000 kr. pr./år. TRIPLen udfører arbejdet med en TCO helt ned til 1,30 kr. pr./km.

INGEN FORURENING, INGEN STØJ. Trafikken er støjende og luftforureningen stiger. Med en TRIPL fredtidssikrer du din flåde og hjælper den grønne omstilling på vej. Det betyder, at du får et styrket CSR regnskab og forbedrer miljøet i det offentlige rum.

PRØV EN TRIPL. Vi kommer rundt i landet og afholder gratis TRIPL køreskoler. Kontakt os for at booke en køretur eller for yderligere information om TRIPL – omkostningseffektiv, agil og CO2 neutral transport og drift.

Læs mere og book et møde her