Ny trappevaskuddannelse

Medlemmer af Danske Service har rejst ønske om at der blev udviklet et kursus i AMU inden for trappevask, og det er med stor glæde at kurset nu er en aktualitet. Med kurset lære deltageren, at udføre trappevask ved brug af korrekte rengøringsmidler og hensigtsmæssige arbejdsstillinger, så unødvendig belastning undgås. Hermed får rengøringsbranchen en branchespecifik uddannelse, som er blevet efterspurgt igennem længere tid. 17 erhvervsskoler spredt ud over Danmark er godkendt til at udbyde kurset, så det er muligt at finde en udbyder tæt på virksomheden.

Kurset har titlen Trappevask (og kursusnummer 48551) og har en varighed på 1 dag. Kurser er et AMU-kursus. Det er derfor muligt at søge VEU-godtgørelse, hvis betingelserne er opfyldt.

VEU-godtgørelsen er 80 % af højeste dagpengesats og beløber sig til 679,20 kr. pr. dag, som virksomheden kan søge ifm. at medarbejderen bliver tilmeldt kurset.  Prisen for kurset er endnu ikke endeligt fastsat, men forventes at koste kr. 108,00.

Eventuelle spørgsmål til kurset med videre kan rettes til Uddannelseskonsulent i Dansk Erhverv Michael Kjær Pedersen på mpe@danskerhverv.dk