🌿Velafholdt webinar om Svanemærket🌿

🌿 Velafholdt webinar om Svanemærket med Miljømærkning Danmark: Bæredygtighed i rengøringsservice og vinduespolering 🌿

Onsdag morgen deltog rekordmange af Danske Services medlemmer i vores webinar om Svanemærket. Sanne Nielsen fra Miljømærkning Danmark præsenterede blandt andet fordele, krav og regler om ansøgningsprocessen for certificering med Svanemærket, og der blev stillet kloge spørgsmål fra deltagerne om alt fra transport til plantebaserede rengøringsmidler.

Sanne Nielsenfortalte blandt andet, hvordan certificering med Svanemærket kan bidrage til, at servicevirksomheder lever op til de stigende krav til bæredygtighed fra EU. Det blev derudover forklaret, at der generelt er stort kendskab og støtte til Svanemærket i den danske befolkning.

Der er stor vækst i antallet af rengøringsvirksomheder, som bliver certificeret med Svanemærket, og vi håber, at webinaret har givet flere af vores medlemmer mod på at starte ansøgningsprocessen og inspiration til nye grønne initiativer i deres virksomheder.

På vores medlemsside kan I finde Sannes slides og en ny pjece med anbefalinger til bæredygtighed, som Danske Service har udviklet i samarbejde med Dansk Erhverv🌎💚
 
Hvis I ønsker optagelsen af webinaret, kan I skrive Danske Services sekretariatsleder Clara Rydahl Torp på clrt@danskerhverv.dk.