Arrangementer

Rekrutteringsprocessen fra A-Z

Hvad er den gode rekrutteringsproces, når man både skal finde den helt rigtige medarbejder og samtidig fremstå professionelt? Og hvilke juridiske rammer, skal man navigere indenfor? På denne workshop sætter vi fokus på rekrutteringsprocessen fra A-Z.

Aktindsigt i udbudssager

Deltag i Dansk Erhvervs webinar om aktindsigt i udbudssager og få styr på de regler, der gælder, når en ordregiver skal behandle en ansøgning om aktindsigt i forbindelse med et udbud.

Deltidsloven og tidsbegrænset ansættelse

Flere og flere virksomheder gør i stigende grad brug af deltids- og tidsbegrænset ansættelser. Deltag i Dansk Erhvervs webinar og få styr på de juridiske faldgruber for deltidsansatte og medarbejdere i en tidsbegrænset ansættelse.

De særlige regler for elever

På dette webinar sætter vi fokus på de ansættelsesretlige udfordringer og faldgruber, der kan opstå ved ansættelse af elever.

Udbudsret for tilbudsgivere

Deltag i Dansk Erhvervs kursus i udbudsret for tilbudsgivere og bliv stærkere på udbudslovens centrale regler og procesformer.

Virksomhedsoverdragelse

Målet er at give deltagerne viden om de ansættelsesretlige og HR- relaterede aspekter ved en virksomhedsoverdragelse. Kurset giver en opdateret gennemgang af virksomhedsoverdragelsesloven og de udfordringer og faldgruber, som man ofte støder på.

Langtidssygemelding og handicap

Deltag i Dansk Erhvervs webinar om langtidssygemelding og handicap og få et overblik over håndteringen af medarbejderes sygefravær, samt en gennemgang af reglerne på området.