Nyheder

Ny aftale om Serviceoverenskomsten

Dansk Erhverv og 3F blev en sen nattestund i denne uge enige om fornyelse af Serviceoverenskomsten for en 2-årig periode. Overenskomsten er fornyet inden for den samme økonomiske ramme som gælder for det øvrige private arbejdsmarked, og med en række tilsvarende vilkår - men også med en række nyskabelser.

Nyansat jurist til betjening af Danske Service

Fra d. 1. februar 2023 er Maja Cecilie Sørensen blevet ansat som juridisk konsulent for Danske Service. Maja har erfaring som blandt andet personalejurist i Erhvervsministeriet og juridisk konsulent i FOA. Danske Services sekretariat byder Maja varmt velkommen og vi glæder os til samarbejdet. Maja kan kontaktes på mail: macs@danskerhverv.dk

Serviceoverenskomsten og sygeløn

Sygdomsreglerne er et af de emner, der genererer flest spørgsmål fra medlemmerne. Dansk Erhvervs advokat gennemgår her reglerne for sygeløn og sygdom.

Husk: Varsling af ferie

Foråret nærmer sig med hastige skridt. Hvis I vil varsle ferie i løbet af foråret eller acceptere medarbejderens ønsker om ferie, skal I være opmærksom på ferieloven. Læs mere her.

Sygdom og ferie

Sygdom kan forhindre din medarbejder i at holde ferie. Det kan både være sygdom før feriens begyndelse eller sygdom opstået på ferien. Dansk Erhvervs advokat gennemgår her de forhold, du skal være opmærksom på.