Inspiration til ledere: Håndtering af sexchikane

Som leder spiller du en stor rolle i at skabe en kultur, der kan forebygge og håndtere sexchikane. Men det er ikke altid lige nemt i praksis, fordi vi både gerne vil tage problemstillingen seriøst, hvilket vi også er forpligtet til – og samtidig gerne vil fastholde en god og åben omgangstone.

På dette online event får du inspiration til at forebygge og håndtere sexchikane, og vi sætter bl.a. fokus på:

  • Hvordan kan I som virksomhed forebygge sexchikane - og anden uønsket adfærd - ved at arbejde med kultur, adfærd, politikker og andre ledelsesindsatser?
  • Hvordan sætter du som leder ind overfor konkrete situationer med krænkende adfærd?

Inspiration til ledere er en ny serie af events, som giver dig inspiration til at bedrive motiverende og resultatorienteret ledelse. Som deltager vil du få konkrete, praksisnære råd, ligesom du har mulighed for at blive inspireret af de andre deltagere.

Målgruppe
Inspiration til ledere henvender sig til dig som er personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder, og som gerne vil have inspiration til motiverende og resultatorienteret ledelse.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren undervejs i chatten – ligesom vi lægger vægt på, at deltagerne kan dele gode erfaringer.

Når du er tilmeldt, vil du få tilsendt et link til webinaret dagen før det afholdes.

Frister
Tilmeldingsfrist d. 28. februar 2021
Afmeldingsfrist d. 28. februar 2021

Tilmeld dig her.