Inspiration til ledere: Sådan spotter du stress

I en hektisk hverdag kan det være svært at spotte om en medarbejder er på vej fra almindelig travlhed til stress. Ikke alle medarbejdere vil komme til dig, hvis det er ved at gå galt, og ofte er tegn på stress ikke synlige.

På dette online event får du inspiration til at spotte tegn på stress og til at tage samtalen med medarbejderen, der kan forebygge stress og sygemeldinger – på en måde der tilgodeser både medarbejderen og virksomheden.

Vi sætter bl.a. fokus på:

  • Tegn på stress – hvad skal du være opmærksom på?
  • Hvordan taler du bedst med din medarbejder om din bekymring?
  • Hvordan kan man som leder helt generelt forebygge stress?

Inspiration til ledere er en ny serie af events, som giver dig inspiration til at bedrive motiverende og resultatorienteret ledelse. Som deltager vil du få konkrete, praksisnære råd, ligesom du har mulighed for at blive inspireret af de andre deltagere.

Målgruppe
Inspiration til ledere henvender sig til dig som er personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder, og som gerne vil have inspiration motiverende og resultatorienteret ledelse.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren undervejs i chatten – ligesom vi lægger vægt på, at deltagerne kan dele gode erfaringer.

Når du er tilmeldt, vil du få tilsendt et link til webinaret dagen før, det afholdes.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 18. januar 2021
  • Afmeldingsfrist d. 18. januar 2021

Læs mere og tilmeld dig her.