SMV’er: Gør bæredygtighed til forretning

Klima- og bæredygtighed står øverst på den samfundsmæssige dagsorden. Danmark har opsat ambitiøse mål for reduktionen af CO2-udledningen frem mod 2030, og FN’s 17 verdensmål sætter en vigtig ramme for den bæredygtige omstilling af vores samfund.

Bæredygtighed er derfor – og vil være - en del af mange virksomheders strategiske planlægning. Det gælder ikke mindst for de mange små- og mellemstore virksomheder i Danmark, der endnu ikke er kommet i gang med arbejdet med bæredygtighed. Fokus på bæredygtighed involverer bl.a. optimering af produktionsrutinerne, omprioritering af ressourcer, men også muligheden for åbning af nye markedsmuligheder og udvikling af nye produktporteføljer. Omstillingen er blevet kritisk forretnings- og konkurrencevilkår.

Der er et stort potentiale for små og mellemstore virksomheder i arbejdet med bæredygtighed, som en strategisk del af forretningsudviklingen og de fremtidige indtjeningsmuligheder.

Dansk Erhverv og Djøf inviterer derfor til et spændende og inspirerende netværksseminar, hvor vi stiller skarpt på arbejdet med bæredygtighed og de forretningsmuligheder indsatsen kan give for SMV’erne og selvstændige.

På seminaret kan du møde en række spændende virksomheder og høre om deres erfaringer og udfordringer med bæredygtighed og forretning. Der vil være inspirerende oplæg fra erfarne konsulenter, som går ind i de muligheder og udfordringer arbejdet med bæredygtighed kan medføre, samt anviser konkrete værktøjer til at optimere bæredygtighedsindsatsen i de enkelte virksomheder. Og så får du lejlighed til at møde og netværke med virksomhederne og deltagerne.

Arrangementet er udviklet og tilrettelagt i samarbejdet mellem Dansk Erhverv og Djøf.

Moderator
Chefkonsulent Daniel Møller Jensen, Dansk Erhverv

Målgruppe
Målgruppen for arrangementet er primært adm. direktører.

Som tilmeldt modtager du et link til live-streamingen dagen før. Der mulighed for at deltage fysisk i stedet for online på seminaret.

Frister
Tilmeldingsfrist d. 21. januar 2021
Afmeldingsfrist d. 21. januar 2021

Tilmeld dig webinaret her. For fysisk deltagelse følg dette link.