Danske Service til Forårsseminar i Dansk Rengøringsteknisk Forening 🌿🧹

Danske Service til Forårsseminar i Dansk Rengøringsteknisk Forening 🌿🧹

I sidste uge deltog Danske Services sekretariatsleder Clara Rydahl Torp i forårsseminaret ”Grønt er det nye sort” hos Dansk Rengøringsteknisk Forening. Der skal lyde en stor tak for et utroligt lærerigt og inspirerende seminar. Vi har her skrevet en kort opsamling af de mest relevante oplæg. På den lukkede del af vores hjemmeside, kan I finde en uddybende liste over gode råd fra oplægsholderne.

🍀 Natacha Holmud, ingeniør i fødevareteknologi, fortalte om forskellige kemiske processer og vandforbrug i forbindelse med mere miljøvenlig rengøring.

🍀 Heidi Axelsen, housekeeping specialist hos Bellagroup, fokuserede på, hvordan ordentlighed og bæredygtighed i virksomhedsdrift kan bidrage til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

🍀 Jette Ditlev, kommunikationsrådgiver med speciale i bæredygtighed, fremhævede, at bæredygtighed er blevet vejen til bedre business og at det er nødvendigt at tænke moral og etik ind i forretningsstrategi.

🍀 Astrid Haug, forfatter til bogen ’Klimakommunikation’, lagde vægt på, at rengøringsbranchen er godt i gang med den grønne omstilling, men at det er vigtigt, at virksomhederne er meget opmærksomme på at undgå green washing.