Året der gik i Danske Service

Kære alle 

Jeg vil gerne takke for et veloverstået 2019.

I Danske Service har året budt på fremgang, nye ansigter og arbejde med den udvidet Rent Garanti+ ordning.

I 2019 har vi kunne byde en masse nye medlemmer velkommen. I sekretariatet har vi ligeledes budt nye ansigter velkommen - vores nye uddannelses spydspids, Casper Burlin og vores studentermedhjælper, Morten Schiøttz.

Vi havde også den store fornøjelse at holde generalforsamling på Børsen, hvor der også blev plads til en skattejagt på Christiansborg. Det var som altid en stor fornøjelse at se så mange af jer.

På det faglige plan, har vi arbejdet på at få Rent Garanti+ på plads. Ren Garanti+ bygger ovenpå Ren Garanti, der er det værdisæt som medlemmer af Danske Service er underlagt. Formålet med Ren Garanti+ er at give medlemmer, der ønsker at være spydspidser i branchen et synligt bevis på, at de står for kvalitet og ordnede forhold.

Slutteligt kan vi alle glæde os over, at boligjobordning ikke blev afskaffet, men i finansloven fik lov at leve endnu et år.

Det kommende år

2020 bliver bestemt heller ikke kedeligt.

Danske Service fejrer 50-års jubilæum i 2020, og det skal selvfølgelig markeres. Derfor vil vi gerne inviterer jer alle med til at fejre jubilæet, ved den årlige generalforsamling, der i 2020 vil blive holdt den 15-16 maj på Hindsgavl Slot.

På sekretariatet vil der også i 2020 ske en udskiftning i Danske Services mandskab. Sekretariatsleder Malene Jæpelt og vores advokat Jacob Barkfeld går nemlig begge på barsel. 

2020 vil i høj grad også stå i overenskomstens tegne. Vi står nemlig foran nogle spændende overenskomstforhandlinger med 3F, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre jer de bedste vilkår. Derudover er der selvfølgelig alle de opgaver vi ikke kender endnu.

Sekretariatet holder lukket i perioden 21/12-2019 til 6/1-2020

På vegne af hele bestyrelsen vil jeg gerne ønske jer alle en god jul og et godt nytår – må i komme godt ind i det nye år.

Mvh.

Danielle Hansen, Bestyrelsesformand i Danske Service