Netværksmøde i Midtjylland for Danske Services medlemmer

Netværksmøde i Midtjylland for Danske Services medlemmer

Lige inden påske afholdte vi et lokalt netværksmøde i Midtjylland, hvor en række af vores medlemmer mødtes til en hyggelig eftermiddag. På mødet diskuterede vi udfordringer og sejre i medlemmernes virksomheder og fra sekretariatets side fik vi stor indsigt i, hvad der er vigtigst i vores medlemmers hverdag.

Det ønske, der fyldte mest på mødet var, at vi skal sikre et endnu stærkere fagligt fællesskab på tværs af Danske Services medlemmer, så vi bedst muligt kan hjælpe hinanden med at udbrede budskabet om ordnede forhold i servicebranchen. For Danske Services medlemmer er det vigtigste ikke at være billigst, men at behandle medarbejderne godt og betale en ordentlig løn - det er vi meget stolte af. Derudover talte vi meget om, hvordan vi kan hjælpe hinanden i forbindelse med den grønne omstilling og hvordan vores medlemmer bedst muligt arbejder med ESG-dagsordenen.

Vi siger mange tak til mødedeltagerne!

Hvis der er interesse for lokale netværk i andre landsdele, er alle meget velkomne til at kontakte Danske Services sekretariat på info@danskeservice.dk.