Rabat på juridiske dokumenter


20 % rabat på juridiske dokumenter 

Udover at drive din virksomhed, er det vigtigt at have styr på de juridiske dokumenter til erhverv. Som medlem af Danske Service kan du ved brug af Legal Desk få 20% rabat på alle erhvervsrelaterede dokumenter, men også på alle juridiske dokumenter, der vedrører dit privatliv. 

Gratis Tilbudsdokument 

Når du skal skaffe kunder, kræver kunden typisk et dokument på dit tilbud. Med Legal Desk kan du gratis lave ​tilbudsdokumenter​, der passer til netop dit rengøringstilbud.

https://www.legaldesk.dk/dokumenter-erhverv/diverse-aftaler/tilbudsdokument-rengoering

Rengøringskontrakter

Rengøringskontrakten er alfa omega for dig som ejer af et rengøringsfirma. Legal Desk tilbyder detaljerede og uddybende ​rengøringskontrakter​, der kan tilpasses specifikt til den enkelte rengøringsaftale. Med en rengøringskontrakt fra Legal Desk skabes der klare rammer for den enkelte aftale og der skabes sikkerhed omkring arbejdsvilkårene. 

https://www.legaldesk.dk/dokumenter-erhverv/diverse-aftaler/rengoeringskontrakt

Selskabsadministration

Hvad angår selskabsadministration, er der en lang række dokumenter, der kan være relevante for dig - eksempelvis beslutningsreferater til ​ændring af selskabets navn​, ​ændring af selskabets formål​, ​ændring af revisor​ eller ​ændring af direktør​. 

https://www.legaldesk.dk/dokumenter-erhverv

Sådan gør du!

Når du har fundet det dokument, du har brug for på ​legaldesk.dk​, skal du blot udfylde en webformular, der stiller de samme spørgsmål, som en advokat ville stille dig. Når du har udfyldt formularen, skal du betale for dokumentet og anvende rabatkoden, som du modtager, når du logger på din medlemskonto hos Danske Service. Rabatten vil blive fratrukket automatisk og herefter vil du modtage dokumentet klar til underskrift. 
 
Du kan læse mere om aftalen påDanske Services side hos Legal Desk​.