Nyheder

Serviceoverenskomsten og sygeløn

Sygdomsreglerne er et af de emner, der genererer flest spørgsmål fra medlemmerne. Dansk Erhvervs advokat gennemgår her reglerne for sygeløn og sygdom.

Sygdom og ferie

Sygdom kan forhindre din medarbejder i at holde ferie. Det kan både være sygdom før feriens begyndelse eller sygdom opstået på ferien. Dansk Erhvervs advokat gennemgår her de forhold, du skal være opmærksom på.

Husk: Varsling af ferie

Foråret nærmer sig med hastige skridt. Hvis I vil varsle ferie i løbet af foråret eller acceptere medarbejderens ønsker om ferie, skal I være opmærksom på ferieloven. Læs mere her.

Rengøringsbranchen: Lad os dele vores erfaringer i en genåbningsplan

Debatten om genåbningsplaner er i gang. Ønskelisterne er lange, og vi skal fortsat holde kontakttallet i bund. Derfor er det afgørende, at en forsigtig genåbning har maksimalt fokus på øget rengøring og god hygiejne. Danske Service opfordrer regeringen til at tage rengøringsbranchens erfaringer fra et år med en global epidemi med i en genåbningsplan.

Serviceoverenskomsten - satser for 2021

De årlige satsændringer på Serviceoverenskomsten træder i kraft med virkning fra 15. marts 2021. Det er vigtigt at få reguleret lønnen samt tilhørende tillæg med de nye satser.