Nyheder

Kræver du coronapas af dine medarbejdere?

Arbejdsretten har i en ny dom slået fast, at kræver du coronapas af dine medarbejdere, som betyder test i fritiden, skal de have løn for det som arbejdstid. Læs om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du kræver test af dine medarbejdere.

Faglige repræsentanter skal attestere virksomheders slutafregning

Når en virksomhed har indberettet oplysninger og dokumentation for at Erhvervsstyrelsen kan slutafregne lønkompensation, er et af de første stop en attestation hos virksomhedens faglige repræsentant. Her kan du læse mere om, hvad en attestation er, og hvem der kan få opgaven som faglig repræsentant.

Yderligere genåbning onsdag d. 21. april

Der er indgået en aftale om fremrykning af genåbningen. Det drejer sig bl.a. om idræts- og kulturlivet, folkeskolerne, restauranter og caféer samt indkøbscentre og stormagasiner. Læs mere her.

Flertal enig om smal genåbning fra mandag

Et flertal af folketingets partier er blevet enige om en smal genåbning fra mandag den 1. marts. Den smalle genåbning indebærer åbning af bestemte udvalgsvarebutikker, forsamlingsforbuddet hæves fra 5 til 25 for udendørs aktiviteter, udendørs aktiviteter åbnes mod en negativ test samt genåbning på regionalt niveau for bl.a. skoler.